“The Bluespace” täräyttää tiskiin laajan valikoiman rehevän rytmimusiikin klassikoita ja vähemmän kuultuja kappaleita, ja keikoillamme voit kuulla niin bluesin, soulin kuin valikoitujen country-biisienkin klassikoita. Olemme soittaneet The Bluespace-nimellä keväästä 2016 lähtien.

Pääpaino yhtyeen repertuaarissa on bluesilla, jonka saralta esitämme niin vanhempia klassikoita kuin uudempaakin “tamppausta”. Olemme suodattaneet kappaleet oman myllymme läpi, ja pyrimme kuulostamaan aina vain itseltämme. Taustalla soivat niin maalaisbluesin, Chicago-bluesin, brittityylin kuin jymäkän ja rockimmankin ilmaisun tyylittelyt. Soitamme kappaleita mm. seuraavilta artisteilta: Robert Johnson, Muddy Waters, Howlin´ Wolf, Dr. Feelgood, Eric Clapton, The Rolling Stones, Mickey Jupp, Elmore James, Fleetwood Mac, Johnny Cash… siinä muutamia hyviä esimerkkejä!

Bändissä on viisi jäsentä (Krisse-kitarat ja laulu, Niko-laulu ja perkussiot, Hanski-basso, Kari-piano, urut, laulu ja Antti-rummut). Kaikilla on taustallaan pitkä “ura” musiikin parissa, ja osa soittajista vaikuttaa myös muissa bändeissä.

Event Date

11.05.2019 - 12.05.2019

Event Time

23:00 - 03:00

Event Location