De tävlande är:

Axel Hanses: Skriver egen musik på svenska, och känner att han har hittat sin egen röst. Axel har publicerat runt 500 låtar på soundcloud. Han släppte sitt debutalbum, Årets Loppisfynd, på Spotify i höstas. Folk har jämfört hans musik med Stefan Sundström, Håkan Hellström och Lars Winnerbäck. Akustisk vispunk kunde man kalla det. Skrikigare ibland och lugnare ibland!

Lee Angel: En singer/songwriter på 35 år från Borgå. Har i över 20 år sysslat med musik och varit med i olika band, men bestämde sig för 3 år sedan att pröva på en solo-karriär och även livnära sig på musiken. September 2016 gav han ut en EP som heter ”Open Road”, med 4 egna låtar. Open Road låten hängde med på Vegatoppen listan i hela 13 veckor. På senaste tiden har stilen bytt lite mera från det klassiska rock genren emot pop och även folk toner.

First of us: First of Us är ett pop/rock band från Borgå. Bandet fick sin början år 2007 i en bastukammare i Jackarby där sångare/gitarrist Oskar och keyboardist Olle jammade fram öron smörjande toner. Några år senare kallade de på förstärkning i form av den fingerfärdiga basisten Niclas och trummisen Pontus. Bandet har spelat med den nuvarande uppsättningen sedan år 2012.

Datum

24.05.2017 - 24.05.2017

Tid

21:00 - 02:00

Plats